14 Mart 2010 Pazar

Devekuşu

Kafayı koda gömme vakti geldi. Son 3 haftadır aklımı kemiren fikri gerçeğe dönüştürmek için çalışmalara başladım. Yakın bir zamanda [derken 3 ay gibi bir süre] master piece'mi kullanıma açmayı planlıyorum. Dünyanın geleceğini olmasa da en azından benimkini etkileyecek olduğu aşikar.

Projelere başlarken özellikle bu moda [her şey çok güzel olacak] bürünüyorumki kişisel motivasyonumu kaybetmeyeyim. Kimileri vardır bir şeyler yapmak için diğerlerinin gaz vermesine ihtiyaç duyar, kimileri vardır yalnızca söyleneni yapar, kimileri de vizyon belirler, diğerlerine gaz verir ve ne yapılacaklarını söyler. Sanırım ben son gruba giriyorum. DISC profilimden [D / CD] kaynaklı olabilir, ya da DISC profilimin öyle çıkmasının nedeni böyle olmamdır. Birilerinden emir almak ya da ne yapacağımı söylemelerini beklemek iş yaşantısında en rahatsız olduğum şeylerin başında geliyor. Bir şey daha varki gıcık olma listemde Top 10'da 1 numara, sürüncemede kalan işlerin ne olacağını beklemek. Hem iş yaşantısında hem normal hayatta belki de hiç bir şey insanı bu kadar sıkıntıya sokamaz: Belirsizlik. Sırf bu yüzden sonu kötü bitse de sırf bitmesi için, sürüncemede bırakmamak için meselelerin üzerine gidilmeli.

Beynimin frontal lobuna bu 3-4 aylık süreçte fazlasıyla ihtiyaç duyup şekere gömüleceğim gibi görünüyor. Haydi bismillah...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder